О нама

Хире

Оспособљавање је једноставно унајмити наменски Haskell програмер ин Црна Гора


Проналажење и задржавање наменског програмера Haskell може бити прилично изазов за неке компаније. Али не за нас. Имамо строги поступак запошљавања како би правилно прегледали наше Haskell девелоперс ин Црна Гора. Поред наших теоријских тестова, таленти морају показати практично и практично искуство развоја Haskell.

Хаскелл је стандардизован, чисто функционалан програмски језик за општу намјену, са не-стриктном семантиком и снажним статичним куцањем. Хаскелл се заснива на семантици, али не и на синтакси, на језику Миранда, која је служила да фокусира напоре иницијалне радне групе Хаскелл. Хаскелл се широко користи на универзитетима и користи се иу индустрији.

Висока потражња за Haskell програмерима

Чињенице су јасне. Потражња за високо квалификованим талентима у развоју Haskell је већа од понуде. То ствара огроман недостатак на тржишту. Наша мисија је једноставна: Хунт, хире, задржи најбоље Haskell програмера ин Црна Гора. Ово омогућава нашим клијентима да увек остану испред криве.

У срцу Источне Европе

Теам Ектенсион се налази у Букурешту, у Румунији. Као почетни центар, Букурешт има многе предности, укључујући високе брзине Фибер Оптиц интернет прикључака (Румунија је рангирала на петом месту на свијету за брзину интернетског повезивања на блоомберг.цом), ниске оперативне трошкове и режијске трошкове; плус, богатство домаћих техничких талената. С обзиром на пораст потребних предузетничких култура самоодрживости и флексибилности, која је ојачала пословни сектор, богатство техничких вештина и ресурса који говоре енглески.

Наши су запослени

Ми у Теам Ектенсион-у верујемо да се успјешност нашег пословања у великој мјери ослања на срећу наших запослених, без обзира на то што градимо, измишљамо или продајемо. Ми пуно повјерење у наш технички таленат и њихов раст унутар наше организације; једноставно зато што не можемо напредовати и расти без наших тимова.

То је права разлика између освајања и губитка у нашем мишљењу.

Унајмите наменски Haskell девелопер